Vragen?

+32 12 39 80 40

Provincie Limburg

Over de school

Je wil wel eens iets anders. Iets met bezieling, in het groen. Wij zijn de school die theorie omzet in praktijk. Want er liggen uitdagingen klaar voor de generatie van morgen.Ben jij iemand die de gewone paden wil verlaten en zoeken naar een verhaal buiten het gewone? Laat je dan overtuigen. Wij staan klaar om jou voor te bereiden. 

Ons studieaanbod

Nieuwsgierig geworden?

Je bent welkom. Iedere schooldag tussen 09.00 u. en 15.00 u. geven wij vrijblijvend inlichtingen. Want we zijn fier op onze school.

 

G-rijbewijs

Zorgeloos de boer op.

Sinds een aantal jaren is het G-rijbewijs een verplichting voor iedereen die een landbouwvoertuig wil besturen. Wij bieden de juiste vorming aan voor het behalen van dat specifieke rijbewijs. Inschrijven kan vanaf 15 jaar en 9 maanden.

Meer weten ..

Internaat

Zorgeloos naar het weekend.

De school heeft van het prille begin gezorgd voor een internaat. Leerlingen komen soms van heinde en verre om te studeren in ons unieke aanbod. We zijn dus ook 'thuis'. De plaatsen zijn schaars, op tijd inschrijven is dus de boodschap.  

PIBO-Campus vzw

Proefveldwerking

Land-bouwen voor morgen. Dat is de insteek van deze vzw. Ze zijn verankerd op onze campus en doen aan proefveldwerking voor de Limburgse akkerbouw. Een autoriteit in de sector.

Meer weten ...