Vragen?

+32 12 39 80 40

Provincie Limburg

Het provinciaal onderwijs Limburg hecht veel belang aan ieders gezondheid. Ook die van jou!

 

Omdat de opendeurdagen op de scholen niet meer kunnen doorgaan, willen we u toch graag blijven informeren over onze school en ons studieaanbod. We gaan online infomomenten organiseren en regelmatig onze informatie updaten.

 

 

Andere Activiteiten:

  • Plan je campusbezoek! Bezoek onze campus na de schooluren met je bubbel. Laat je rondleiden door één van onze personeelsleden, doe indrukken op, stel vragen, doe al een voorinschrijving.

 

 

 

  • Heb je toch dringende vragen over je studiekeuze, stel ons dan nu je vraag en telefoneer ons tijdens de schooluren op het nummer +32 12 39 80 40.
  • Zijn we er niet? Stuur dan een mail naar info@pibo.be of vul onderstaand formulier in.

 

Opleiding waarvoor je interesse hebt
Wil je dat we je gegevens gebruiken om je op de hoogte te houden van onze infodagen en andere activiteiten? Dan kan je bovenstaande checkbox aanvinken.
 
 
 
 

Ik verklaar me akkoord dat het Provinciaal Instituut voor Biotechnisch Onderwijs mijn gegevens bewaart en verwerkt voor een periode van 12 maanden om mij zo gerichte informatie te bezorgen over mijn studiekeuze (en mijn interesse in de aangeduide opleidingen). Uw gegevens zullen bewaard en verwerkt worden in overeenstemming met de Europese en Belgische regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.Lees het privacybeleid van de scholengemeenschap